Carragher:Mos pjesmarrja ne Ligen e Kampioneve nuk eshte tragjedi..

Carragher:Mos pjesmarrja ne Ligen e Kampioneve nuk eshte tragjedi..
Qendermbrojtesi i Liverpool eshte i mendimit se mospjesmarrja e Liverpool ne Ligen e Kampioneve nuk eshte ndonje tragjedi siq thuhet.

"Nuk eshte asgje e re nese nuk arrijme vendin e kater.Ne nuk kemi marre pjese ne Ligen e Kampioneve edhe me heret,por kete e kane harruar.Nese kete vite nuk marrim pjese atje,jam i sigurt se vitin tjeter do jemi aty."

"Liga e kampioneve eshte nje kompeticion i madhë,e qe deshirojne te gjithe te jene pjesmarres.Por kush e di se qdo te na sjell e ardhemja?Ne jemi klub i madh dhe do te kthehemi vitin e ardheshem aty,jam i sigrt per kete," ishin keto fjalet e Carragher..