Edhe Napoli kerkon Rossin..

Edhe Napoli kerkon Rossin..

Agjenti i sulmuesit të Villarrealit, Giuseppe Rossi, ka zbuluar se Napoli është shumë i interesuar për klientin e tij.

“Partenopei kanë qenë të interesuar për Giuseppe për tashmë një kohë të gjatë. Presidenti Aurelio De Laurentiis ka interesim për klientin tim. Ai më ka kontaktuar një vit më parë pyesë për të. Ai dëshironte të dijë se si janë gjërat në mes të Giuseppe dhe Villarreal”.

“Ne vetëm kemi biseduar për të pasi koha nuk ka qenë e duhura. Është e qartë se gjatë verës diçka do të ndodhë dhe klienti im është i gatshëm”, ka thënë Pastorello.