Benitez:Duhet te sjellim lojtare te rinje...

08/04/2010 19:05

 "Lojtaret tane jane duke punuar shume dhe ata e dine se mund te bejne edhe me shumë.Duhet te perforcojme skuadren me lojtare te rinje per te luftuar per tituj ne vitin e ardhshem.Duhet te gjejme investitor dhe te investojme,sepse pa investime nuk mund te bejme asgje." ishin fjalet e Benitezit.

Liverpuli gjendet ne vendin e 6,me 4 pike me pak se Manchester City qe ze vendin e 4,e qe ka nje loje me pak te zhvilluar.Synim i Liverpool eshte pozita e 4,pozite e cila dergon ne Ligen e Kampioneve.